Les Sœurs Miller staat voor de belangrijkste vrouwen in Filip zijn leven: zijn vrouw An en hun twee dochters Louisa en Leonce. In de keuken staat hij aan het roer, maar de ziel van zijn gezin zit in elk van zijn gerechten.

Sommige mensen geloven in hun product en zetten dan hun naam erop. Ik geloof nog veel harder in mijn product. Daarom zet ik de naam van mijn dochters erop.

– Filip Peeters –

Voordat Filip Peeters zich vastbeet in de planken van het theater en zich uitleefde op het grote en kleine scherm, vulde hij magen in het tweesterrenrestaurant “Barbizon” in Overijse. Na zijn diploma restauranthouder en een specialisatie in patisserie kwam zijn leven als chef steeds meer in de schaduw van het acteren te staan. Tot Filip besloot om het weer over een andere boeg te gooien …

Wie mij kent, weet dat koken en écht lekker eten mijn grootste passie is. Het zoeken naar de allerbeste ingrediënten, het steeds opnieuw uitproberen van een recept tot het de voor mij perfecte smaak heeft: daar verlies ik me graag in. Het grootste cadeau is natuurlijk de glimlach van wie ervan proeft of eet. Want voor mij moet eten mensen verbinden en momentjes van geluk creëren.

– Filip Peeters –

Vandaag gaat Filip ‘vollenbak’ voor zijn culinaire passie. Met enkel de beste producten en eerlijke, lokale ingrediënten. Persoonlijk en zorgvuldig gekozen, met het grootste respect behandeld. Topkwaliteit van oorsprong tot op het bord: voor minder gaat hij niet. Kortom: met Les Soeurs Miller blijf je niet op je honger zitten. Of zoals Filip zou zeggen: “Met LSM zijt ge nooit ni gesjareld.”