Les vianderies folles

Wat Les vianderies folles zo uniek maakt? Stressvrije varkens die geweldig gesoigneerd worden en waarvan élk stukje vlees gebruikt wordt om de beste smaken naar boven te halen. Van een duurzaam product gesproken. Chef Wouter Keersmaeckers en meesterslager Luc de Laet waren twee van Filips eerste proefkonijnen. En ze zagen dat het goed was.

Grofgehakt en toch heerlijk smeuïg zoals het een echte boerenterrine betaamt. Bereid volgens het klassieke recept met vlees van de nek, chiangale en lever voor de rijke, intense smaak. De allereerste paté van Les Soeurs gaf meteen ook het startschot voor Les vianderies folles. Met eeuwige dank aan dat ene varken van boerderij Le Devant in Bourg-en-Bresse.

Goestingske?

Hier hangt nog iets te rijpen.
Binnenkort breidt Les Soeurs Miller haar Vianderies Folles-assortiment uit. Nu moeten ze nog even op smaak komen, maar houd zeker onze website in de gaten.

Binnenkort vind je hier alle winkelpunten waar je terecht kan voor onze lekkernijen.